miercuri, 22 decembrie 2010

Premiile Irish&Music PUB


Premiile Irish&Music PUB au fost pentru majoritatea celor prezenti in seara de 19 decembrie in localul de pe strada Horea o veritabila surpriza placuta. Nici noi, reprezentantii de la Evenimente in Cluj nu stiam prea multe. A fost cu adevarat o surpriza!!! Ei bine… am aflat acolo ca totul e de bine si se lasa cu premii, aplauze, poze si bere Ursus. Si pentru ca am pomenit de Ursus, trebuie specificat ca, pe langa sponsorii Brinel, Delroti si FastPrint, Ursus au fost alaturi de organizatorii acestui eveniment, berea primita de fiecare premiant la intrare fiind savurata cu sete de noi, cei ce urmam sa urcam pe scena.

Premierea a fost presarata cu acorduri de chitara, Ioan Onisor si Ionut Mangu urcand pe scena atat pentru a-si ridica premiul bine meritat, cat si pentru a ne canta si incanta cu muzica lor folk ce suna atat de bine in Irish&Music PUB. Onisor si Mancu, aceleasi doua prezente scenice indragite de publicul Clujean, simpatici si cu zambetul pe buze, ce ne transmit de fiecare data buna dispozitie prin muzica lor!

Am fost si noi premiati, cei de la Evenimente in Cluj, pe diploma fiind scris cu litere mari faptul ca noi suntem cei mai ADEVARATI CLUJENI. Va multumim Irish&Music PUB, va pupam, va imbratisam si va spunem ca la anul, vom ramane aceeasi “ clujeni adevarati” , iar la evenimente tot pe noi sa contati!!!

Pe langa partenerii media ce au urcat pe scena, artistii ce au luat parte la evenimentele din Irish in 2010 au fost rasplatiti si ei. Printre turpele ce au urcat pe scena se numara Altar, Luna Amara, Keep Away, Grimus sau Guerrillas. Ii felicitam si noi si le dorim cat mai multe concerte in Irish&Music PUB.

Desigur, finalul a fost unul muzical, mai exact acustic. “Keep Away Acustic” si anume, Cata la chitara si Ciba la voce, au incheiat seara frumoasa in compania prietenilor din Irish&Music PUB.


Din nou, pentru mai multe informatii pe site-ul oficial al articolului:
http://evenimenteincluj.ro/2010/12/20/multumim-irish-and-music-pub-pentru-premii-suntem-cei-mai-advarati-clujeni/
Toate bune, cititori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu