marți, 21 decembrie 2010

Acoustic Aroma Christmas Edition

A fost si Acoustic Aroma Christmas Edition by Razvan Krivach, unde altundeva decat intr-un cadru in care publicul de calitate, artistii desavarsiti si atmosfera boema inca invelesc cu succes serile de iarna in mijlocul lui decembrie(15), in My Way Club.

Angajatii localului au dat dovada si de aceasta data de un profesionalism si o ospitalitate aparte, specifica localului boem. Erau dornici (si chiar reuseau) sa ofere clientilor o seara placuta, in compania mai vechilor prieteni de la Acoustic Aroma ce au adus mai aproape de noi prin muzica lor, ce ne-a transmis tuturor atat de multa emotie, si mai mult din candoarea sarbatorilor de iarna.

Concertul anuntat la ora 22 s-a amanat cateva zeci de minute datorita publicului ce se lasa asteptat. Incet, incet mesele s-au umplut, paharele se auzeau ciocnindu-se, iar in scurt timp au aparut pe cocheta scena cei patru componenti ai Acoustic Aroma: Sese(Stefan Sas) ce atingea clapele cu foc, Vava(Razvan Rotis) ce dadea ritm prin fiecare bataie a tobei, Denisa Darlea cu vocea ei impecabila si prezenta scenica deosebita si Razvan Krivach, sufletul, chitaristul acestei seri si omul cu buna dispozitie.

Intro-ul trupei a captivat inca de la inceput publicul in jocul muzical al artistilor. Se anuntau cantece cu arome de zapada, dupa cum spunea Razvan la inceputul recitalului. Au fost piese atat din repertoriul national cat si cel international. De la piese traditionale din Italia, cantece cunoscute precum “Aleluia”, “Winter Song” sau “Dust in the wind”, balade irlandeze de Craciun si colinde romanesti, pana la “Ederlezi”, piesa traditionala tiganeasca, sau “Evenstar”, cantata in sindarin, limba traditionala a elfilor, publicul a savurat de fiecare data spectacolul sonor al celor patru componenti ai trupei ce raspandeau arome muzicale.

Coveruri ale pieselor “Winter”(Tori Amos), “I don’t need a parachute”(Cherly Cole) sau “That’s not my name”(The Ting Things) au destins in totalitate atmosfera acestei seri, drept rasplata aplauzele nu au intarziat sa apara la finalul fiecarui cover la care amprenta specifica celor de la Acustic Aroma si-a spus cuvantul. Toate sunau atat de bine, iar cele doua voci suave si curate, se completau perfect in acorduri si ritmuri dintre cele mai diverse. Krivach si a Denisei parca impleteau cu vocile lor o poveste a iernii, a zapezii… a visarii.
Una din surprizele serii a fost si “Vuoi, vuoi” una dintre cele mai bune piese ce au transmis atmosfera specifica anotimului rece. Era ceva diferit… suna altfel si transmitea totusi atat de multa emotie, simplitate si caldura. Unde mai pui ca piesa atat de speciala, dar in acelasi timp diferita, a fost cantata intr-un dialect nemaiauzit de mine, sami, specific Laponiei, tara lui Mos Craciun.

Colindele romanesti “Sus, sus pe langa Luna” sau “Domnulet si domn in cer” au dat o nota de autenticitate momentului artistic, alaturi de placerea pura a celor patru de a canta, ce era atat de evidenta in gesturile lor detasate. Pe chipuri le era intiparit cheful pentru muzica buna daruita si de aceasta data unui public educat si obisnuit sa consume astfel de evenimente cu si de bun gust. Atitudinea acestora a transmis celor din My Way, o stare placuta… de iarna, de sarbatoare.

Multumim Acoustic Aroma si My Way Club pentru o seara minunata, ce a adus emotia si bucuria sarbatorilor de iarna mai aproape de noi, cei ce am simtit inca o data vibratia muzicii bune.

 ------------------------------------------------------------------------

 Pentru cititorii fideli ai blogului, pe care ii stiu eu ca exista si se ascund de fiecare data in spatele monitorului, trebuie sa va lamuresc in legatura cu articolul. Poate ati observat ca este scris in alt stil, mai de reclama, mai de bine, mai comercial. Ei bine, este intaiul meu articol scris pentru Evenimente in Cluj !!! Da, ma apuc sa scriu si prin alte locuri si asta doar pentru ca imi place sa-mi misc rapid degetele pe tastatura-mi proprie(si personala pe deasupra!!!) si mai ales sa ma fac auzita(e un defect din nastere iremediabil)
Asa ca daca vor mai aparea pe site articole de la Evenimente in Cluj(peste cateva ore mai postez unul, asa va vor aparea cu siguranta), acum stii care e povestea lor.
Pentru mai multe detalii, poze sau alte cele iti dau linkul articolului de azi

http://evenimenteincluj.ro/2010/12/20/cum-a-fost-acoustic-aroma-in-my-way-club/

iar tu nu trebuie decat sa ii dai click si se deschide site-ul singur pe monitor. Ce minune, se deschide singur!!! Si asta doar pentru ca se apropie Craciunul...

 Pentru a-ti transmite si tie putin, dar foarte, foarte putin, din atmosfera de iarna in care m-am cufundat miercuri seara, iti propun doar o melodie pentru auditie. Restul, le gasesti in articolul de mai sus.
Auditie placuta si... spor la curatenie( stiu ca faceti toti curatenie - mi-au soptit spiridusii Mosului)!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu