duminică, 7 noiembrie 2010

Weekend, sfârșit de săptămână și început de distracție.

Da, e a12-a, se spune ca avem un examen la anu’ in vara si trebuie sa invatam. Incontestabil incercam sa nu tinem cont de ceea ce ne spun profii, apropiatii sau parintii(pentru mine, nu e cazul pentru ultima varianta – am alaturi oameni ce inca mai cred in mine si in pasiunile mele). Stai in casa, invata, fa variante. OK…si cum ramane cu toata distractia de weekend?
Saptamana de saptamana am planuri mari pentru cele doua zile fara scoala. Fac ceea ca imi place, ma vad cu cine vreau, doar toate se schimba. Toate se schimba atunci cand… alegi sa iesi la o cafea ce se prelungeste cu o bere, doua, trei, patru si uite ca ajungi acasa duminica dimineata doar, cu capul calendar si ochii impaienjeniti de atat de putine ore de somn. Da, asta inseama a12-a… distractie asa cum nu a mai fost pana acum! Cinci ore de invatat si alte 10 ore in noapte de distractie, un weekend inceput intr-o zi de miercuri si terminat abia martea urmatoare. O dupa-amiaza de vineri prelungita pana sambata dimineata, iar o seara de sambata trasa de coarne pana luni, undeva la ora 7, atunci cand ceasul ar fi trebuit sa sune desteptarea.
Sunt primele pasiuni sinistre, primele emotii depline, ultimele zile in care iti place sa te visezi copil si primele palme primite de la viata. E frumos, ciudat si totul se intampla rapid, doar pentru tine. Ia aminte la toate!
Ma invadeaza zilnic ofertele vietii… facultati, amicitii, experiente noi. Oameni ce se considera exemple, masti ce par perfecte, perceptii si doctrine neintelese de mine, toate imi sunt prezentate precum un slide interminabil si plictisitor. Da, totul pare plictisitor si neinsemnat fata de momentele cand iti petreci noptile cu prietenii, cu cel pe care il iubesti si alaturi de are ai vrea sa fii urmatorii 2000 de ani. Clipe de poveste si amintiri speciale… toate se intampla in zilele de weekend… toate se intampla in shot-ul de Tequila lung de 1m sau in halba de bere de 3L. Toate bucuriile se ascund in pachetul de tutun cumparat din ultimii tai bani, in biletul de concert cumparat cu maruntisul tau sau singurele plimbari tomnatice norcurne alaturi de el…
Totul e special acum… de nimic nu imi pasa si asta ma face sa simt ca traiesc mai intens ca niciodata fiecare dupa-amiaza din zi, fiecare revedere cu tine, fiecare atingere a buzelor tale, a trupului tau, a pielii tale fine, umeda si infierbantata…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu