luni, 31 octombrie 2011

O zi de luni!

Pentru ca e o zi de luni... un inceput de saptamana cu cine mai stie ce nebunii studentesti, cu cine stie cat de putine ore dormite si cat de multe ore petrecuta in compania oamenilor care-ti plac. Cu multe imprevizibilitati!


O saptamana buna incepe de luni! Sa fie astfel si pentru tine!

Auditia obligatorie:
Voltaj - O zi de luni

vineri, 28 octombrie 2011

Aloha!

N-am mai scris de mult pe blog... aveam ceva articole savuroase, insa le mai pastrez inca la "murat" pentru cine stie ce vremuri... nu stiu pe cand si nici nu stiu pentru cine. De aici rezulta faptul ca articolele care sunt publicate pe acest blog nu au legatura cu viata-mi personala(scrie si permanent pe blog), pentru ca acum ceva luni am postat niste articole de care m-am bucurat tare mult(despre iubire) pentru ca mi-au adis cei mai multi vizitatori din istoria ArtGeo Life 2. Pentru asta va multumesc mult! Am sa mai postaz in viitor(apropiat sau idepartat)articole apartinand acestei sfere...
Seara asta, intr-un frumos camin din campusul universitar mi s-a spus ca nu am postat de mult, motiv pentru care m-am gandit sa-ti scriu cateva vorbe, asa... pe fuga, pentru ca viata de student nu-mi mai permite(se pare) sa petrec atat de mult timp inaintea  tastelor.
Mi-a fost ridicat la fileu zilele acestea subiectul realitatii... mi se spunea sa am o gandire realista asuprea ceea ce ma inconjoara, asupra ceea ce e in jurul meu... asupra relatiilor de cuplu, sociale, profesionale. Daca noi "visam"oare la prea mult? Daca aspiram la ceva de neimplinit? De nerealizat... de nefacut? Ce-ar trebui sa facem noi?
Ei bine, ar trebui sa ne trezim intr-o dimineata, devreme, sa ne spalam cu apa rece, sa respiram adanc aerul orasului( pentru ca despre conglomeratul urbanului vorbim aici) si sa ne gandim sincer daca ne place viata pe care o avem... daca ne plac relatiile de cuplu, iubire, socializare pe care le avem... daca ne place pur si simplu sa ne trezim dimineata inainte de alarma telefonului doar pentru a savura in liniste o ceasca de ceai/cafea.
E o diferenta intre realitatea contemporana noua si aceea pe care noi o percepem. Trebuie sa fim realisti, duri, aspri cu noi, pentru a avea succes... in ceea ce facem zi de zi, sseara de seara, dimineata de dimineata...


Bafta in identificarea realitatii tale!